POČTY TÝDNŮ ODBORNÉ PRAXE | ||||
ROČNÍK: | I. | II. | III. | IV. |
POČET TÝDNŮ: | 1 | 2 | 2 | 3 |
POČTY TÝDNŮ ODBORNÉ PRAXE | ||||
ROČNÍK: | I. | II. | III. | IV. |
POČET TÝDNŮ: | 1 | 2 | 2 | 3 |
CHARAKTERISTIKA UČIVA
Odborná praxe 1. až 4. ročníků se uskutečňuje na pracovištích smluvně zajištěných školou, v hotelích, restauracích, cestovních kancelářích a dalších institucích, v období od září do června daného školního roku. Do odborné praxe jsou zahrnuty i akce školy gastronomického zaměření.
Cílem odborné praxe je získání praktických dovedností a lepší uplatnění absolventů na domácím i zahraničním trhu práce.
OBECNÉ CÍLE PŘEDMĚTU
Žáci si ověří, potvrdí a rozšíří odborné, komunikativní a personální kompetence v návaznosti na dosud osvojené kompetence výuky techniky obsluhy a služeb, technologie přípravy pokrmů, hotelového provozu, zeměpisu cestovního ruchu, cestovního ruchu, cizích jazyků, obchodní korespondence atd.
POJETÍ VÝUKY
Komplexní pojetí předmětu praxe vede žáky: