Aktuality

17. 03. 2015
Nové termíny vzdělávání

VŠOH nabízí kurz v oblasti cestovního ruchu na téma:

MANAŽERSKÉ SCHOPNOSTI A DOVEDNOSTI PRO OBLAST CESTOVNÍHO RUCHU

Náplň kurzu: Manažerské schopnosti a dovednosti včetně zásad týmové práce. Praktický nácvik manažerských technik, krizový management. Praktické ukázky se zaměřením na oblast cestovního ruchu.

Termín kurzu: pátek 17. 4. 2015

kurz je zcela zdarma

13. 03. 2015
Veletrh studentských prací

Srdečně zveme všechny zájemce o studium na již 2. ročník Veletrhu studentských prací, který se uskuteční v prostorách VŠOH

ve čtvrtek 23. 4. 2015.

Cílem veletrhu je lehčí pochopení problematiky marketingu a propagace tak, že studenti si prakticky vyzkouší naučené teoretické postupy. Výuka je tak obohacena o praktický rozměr a studenti tak získají představu o realitě v této oblasti podnikání.

Těšíme se na setkání s Vámi

13. 03. 2015
Velký zájem uchazečů o přijímací řízení

Ve dnech  5. a 12. 3. proběhlo první přijímací řízení na akademický rok 2015/2016 na obory Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch a Management hotelnictví a cestovního ruchu. V letošním roce se opět zvýšil  zájem o studium na VŠOH a to především o obor Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch.

Obor Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch je jediný akreditovaný obor v této formě v ČR i SR.

05. 03. 2015
Soutěž o nejlepší studentskou práci

VŠOH vyhlašuje 8. ročník soutěže o nejlepší studentskou vědeckou práci pro studentky a studenty bakalářských studijních programů. Soutěž se uskuteční 9. dubna 2015. Bližší informace lze nalézt na http://www.hotskolabrno.cz/?stranka=317&nix=studentska-vedecka-odborna-cinnost#obsah

27. 02. 2015
Kulinární příprava pokrmů

Dne 27.2.2015 proběhl volitelný předmět  Kulinární příprava pokrmů na téma : Česká moderní kuchyně . Studenti 1. ročníku oborů Gastronomie, hotelnictví a cestovní ho ruchu si vyzkoušeli na vlastní kůži, co se dá vykouzlit z klasických receptů české kuchyně s inovativním přístupem s ohledem na racionální výživu a trendy současné gastronomie. Pokrmy včetně kalkulace a receptur připravovali pod vedením odborného asistenta Mgr. Tomáše Ulbricha, Ph.D., člena gastronomické sekce  Ústavu gastronome, hotelnictví a cestovního ruchu VŠOH.  

17. 02. 2015
Praktický gastronomický seminář

Ve čtvrtek 19.2. se uskuteční praktický gastronomický seminář s odborníky na téma: Připravujeme moderní českou kuchyni. Studenti uvidí na praktických příkladech jak ozvláštnit tradiční české pokrmy. Důraz bude kladen na tradici a vhodnost volby jednotlivých pokrmů a jejich snoubení. Seminář bude ukázkou přípravy a úpravy pokrmů včetně receptur.

Vysoká škola obchodní a hotelová

      

VŠOH získala prestižní ocenění od Domu zahraniční spolupráce a Národní agentury

pro evropské vzdělávací programy za úspěšnou realizaci

programu Erasmus v období 2011 - 2013

 

ghvfgzh

 

 

SOBOTNÍ DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ SE KONAJÍ

NA ULICI BOSONOŽSKÁ 9

 

tel.: 547 218 247

Fotogalerie

Vitrtuální prohlídka


Partneři školy
© 2010 Hotelová škola Brno | webdesign by Peax | Zpět na rozcestník