XIV. mezinárodní vědecká konference
"Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu"
se bude konat dne 7. dubna 2021 (středa) od 9,00 hod.
na Vysoké škole obchodní a hotelové s.r.o., Bosonožská 9, 625 00 Brno
Zaměření konference:
Cestovní ruch a udržitelný rozvoj
Marketing a komunikace v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu
Aktuální trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu
Bezpečnost v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu
Soutěž o nejlepší studentskou práci (SVOČ).
Jsou zváni zástupci různých organizací, akademiků, výzkumníků, tvůrců politiky cestovního ruchu a hotelnictví, profesionálů z podniků i z neziskových organizací a organizací zabývajících se rozvojem destinací, zástupců místní správy a samosprávy, studentů a dalších, kteří cítí potřebu a mají zájem účastnit se diskuse o různých tématech, problémech a současných trendech týkajících se témat konference a studentského workshopu v časovém horizontu včera, dnes a zítra.
Vědecký výbor
prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D., Katedra gastronomie a hotelnictví,Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
prof. Ing. Juraj Čuboň, CSc., Katedra hodnotenia a spracovania živočišných produktov, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovenská poĺnohospodárska univerzita v Nitre
doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.,Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice
doc. Ing. Miroslav Tomek, PhD., Katedra technických věd a informatiky, Žilinská univerzita v Žilině, Slovensko
Mgr. Tomáš Jeřábek, Ph.D., MBA, Katedra ekonomie, ekonomiky a managamentu, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Dr. Ing. Pavel Tvrzník, Katedra cestovního ruchu a odborných předmětů, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Marketa Kubickova, Ph.D. MBA, College of Hospitality Retail and Sport Management, University of Carolina, USA
Organizační výbor konference
Doc.Ing. Miroslav Fišera, CSc.
IIng. Katarina Mrkvová, PhD.
Bc . Petra Obšelová
Odpovědná osoba za Studentskou vědeckou a odbornou činnost (SVOČ)
Mgr. Tomáš Jeřábek, Ph.D., MBA
Jednací jazyk:čeština, slovenština a angličtina
Důležité termíny:
Přihlášení na konferenci: do 15. března 2021
Zaslání příspěvku: do 8. března 2021
Termín pro platbu: do 15. března 2021
Přihlášení na konferenci
Přihlašovací formulář - web odkaz (viz. Příloha)
Pokyny pro autory
Rozsah příspěvku do 10 stran včetně příloh a literatury
Příspěvky pro konferenci i SVOČ musí splňovat následující šablonu (web odkaz-viz. Příloha)
Příspěvky budou přijímány v jazyce českém, slovenském a anglickém na e-mailové adrese onference@hotskolabrno.cz
Konferenční sborník
Zaslané příspěvky budou publikovány ve Sborníku z XIV. Mezinárodní vědecká konference
"Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu" elektronická verze s ISBN, který bude vydán v den konference.
Editoři:
Ing Zdeněk Konečný, Ph.D.
Ing. Martin Cenek, Ph.D.
Nejlepší příspěvky z konferenci mohou být publikovány ve vědeckém časopisu Vysoké školy obchodní a hotelové s názvem Journal of Tourism, Hospitality and Commerce.
Účastnický poplatek
Pro aktivní přednášející bez poplatku
Účastnický poplatek ve výši 1.000,- Kč.
Autoři, kteří zašlou příspěvek, ale konference se nezúčastní, hradí částku 500,- Kč.
Údaje pro platbu:
Číslo účtu:35-9382820207/0100, Komerční banka, a.s.
IBAN:CZ 5301000000359382820207
SWIFT: KOMBCZPPXXX
Variabilní symbol: použijte ID přihlášky – bude doručeno v rámci potvrzení přihlášky
Konstantní symbol:308
Ve zprávě pro příjemce uveďte Vaše příjmení a slovo „konference“
Za zaplacení se považuje připsání částky na účet VŠOH. Poplatek zahrnuje oběd, občerstvení, konferenční sborník pro účastníky s recenzovanými a přijatými příspěvky. Zaplacený účastnický poplatek se při neúčasti nevrací, respektujeme náhradníka.
Kontakt
Veškeré dotazy směřujte na organizační výbor konference: konference@hotskolabrno.cz